otrdiena, 2013. gada 17. septembris

Traipu tīrīšana no ādas

Ādas mēbeles un ādas salons automašīnai uzņem traipus un netīrumus tāpat kā auduma saloni un mēbeles. Taču ādas tīrīšana no traipiem ir nedaudz komplicētāka, jo ādu pirms un pēc tīrīšanas darbiem ir nepieciešams apstrādāt ar speciālu ķīmiju.

Ādas sēdeklis pirms un pēc tīrīšanas

Nulles solos - ar putekļu sūcēju vai mitru lupatiņu (atkarībā no netīrumu apjoma) noņemiet no ādas visus lielos netīrumus - drupačas, spalvas un smiltis.

Pirmais solis ādas tīrīšanai ir ādas apstrādāšana ar ķīmiju, kas ļauj notīrīt ādas virskārtu no taukiem un netīrumiem. Ja uz ādas ir kādi īpaši traipi, piem., tintes traipi vai košļājamā gumija, tad būs nepieciešams atsevišķs tīrīšanas līdzeklis, kas tiks izmantots arī 3.solī.

Otrais solis ir ādas apstrādāšana ar vieglu tvaiku vai ķīmiju, kas atver ādas poras un ļauj piekļūt tam netīrumu slānim, kas ir sakrājies ādas iekšienē.

Trešais solis ir ādas apstrādāšana ar ķīmiju, kas ļauj iztīrīt netīrumus no ādas iekšējā slāņa.

Ceturtajā solī ādai vēlreiz jātiek apstrādātai ar tvaiku vai siltu ūdeni, lai noņemtu visu lieko ķīmiju.

Piektajā solī ādu jāapstrādā ar kondicionieri. Primārais kondicioniera mērķis ir aizpildīt tagad jau tukšās poras (kur iepriekš bija netīrumu) ar kondicioniera masu, kas neļauj ādā vairs iekļūt netīrumiem, sviedriem utt.. Ja jūs būsiet izvēlējušies labu kondicionieru, tad tas ādu arī aizsargās no UV starojuma un padarīs to nedaudz elastīgāku, tādējādi pasargājot ādu no sprēgāšanas.


Bet ja jums nav tik daudz laika, lai meklētu līdzekļus un tīrītu savas automašīnas salonu vai ādas mēbeles, tad droši sazinieties ar mums!

Un ko ir tikpat svarīgi atcerēties, arī pēc ķīmiskās tīrīšanas kopiet savu automašīnu, pa laikam noslaukot no ādas virskārtas netīrumus un pārklājot ādu ar kondicionieri. Tas ne tikai ietaupīs jūsu naudu, bet arī pagarinās automašīnas salona mūžu!

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Ziņojumi