ceturtdiena, 2013. gada 1. augusts

Auto ķīmiskā tīrīšana pirms pārdošanas

Vai zinājāt, ka auto ķīmiskā tīrīšana ir lieliska mārketinga viltība, lai pārdotu savu automašīnu par augstāku cenu?

Pērkot automašīnu, potenciālais pircējs vispirms pamana jūsu automašīnas ārējo izskatu (auto virsbūvi, lampas, diskus) un tūlīt pēc tam jau auto iekšpusi (primāri vadītāja pusi) - priekšējo paneli, krēslu audumu vai ādas kvalitāti un tīrību, durvju paneli, griestus un grīdu. Ja pircējs būs pedantisks vai tīrību mīlošs, tad lielu lomu nospēlēs arī visas mazās pogas ap kurām visbiežāk sakrājas dažādi netīrumi un tauki. Lai arī cik perfektā kārtībā būtu jūsu automašīnas ritošā daļa un motors - pircējs tam pievērsīs uzmanību tikai beigās, turklāt, ja potenciālā pircēja ir sieviete, tad ar ideāli tīru un smaržīgu mašīnas salonu jūs varēsiet daudz vieglāk pacelt pārdošanas cenu par pāris simtiem vai pat tūkstoš latiem. 

Piemēram, ja jūsu džipa, kura tirgus vērtība ir Ls 8000, bagāžas nodalījumā būs izlieta degviela, kas radīs smaku visā salonā un uz priekšējiem krēsliem būs lieli kafijas traipi, jums var nākties ļoti ilgi gaidīt vai arī ievērojami nolaist cenu.

Tāpēc mēs piedāvājam veikt jūsu automašīnas pilnīgu vai daļēju ķīmisko tīrīšanu Liepājā un Liepājas apkārtnē, pirms jūs to sākat rādīt klientiem.

Pilna auto ķīmiskā tīrīšana ir atkarīgi no automašīnas tipa un traipu tipiem. Vidēji vienas automašīnas ķīmiskā tīrīšana jums izmaksās Ls 30-35.